Verzenden & retourneren

Leveren of afhalen

Onze producten worden afgehaald door de koper of geleverd "MILA bvba" zelf of door een transportfirma.
De verzendkosten worden afzonderlijk berekend en worden vermeld op uw bestelbon.


Leveringen geschieden op het leveringsadres (tot aan voordeur of loskade) gespecificeerd door de Klant in zijn bestelling.  Voor producten die buiten België moeten worden geleverd moet er contact genomen worden met "MILA bvba" via mail (contact @mila.be) of telefonisch op het telefoonnr  +32 53 78 38 33.

Bestellingen vanaf 250 euro exclusief btw (zonder korting of transportkosten) worden gratis geleverd. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt er 20 euro incl btw aangerekend.

Het risico van beschadiging, verlies of diefstal valt ten laste van "MILA bvba" tot op het ogenblik van levering van de goederen aan de Klant. Op dat ogenblik gaat het risico over op de Klant.

De leveringstermijn wordt voorgesteld door de Koper en een exacte datum wordt bepaald door MILA bvba.  De minimum leveringstermijn is twee weken.  De exacte leveringsdatum wordt u medegedeeld van zodra deze is gekend.  Dit is ongeveer een week voor de exacte leveringsdatum.  MILA zet de verschillende leveringen van verschillende klanten tesamen op 1 werkdag.  Als u toch op een specifieke werkdag wenst geleverd te worden dan is dit mogelijk mits het betalen van de werkelijke transportkosten. (Dit kan meer zijn dan de forfaitaire kost van € 20 die wordt aangerekend voor kleine bestellingen).  U wordt vooraf ingelicht van deze werkelijke transportkosten. 


In geen enkel geval heeft de Klant recht op schadevergoeding voor het overschrijden van de leveringstermijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »